Egyesület

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel

 
Óvodapedagógusok I. Országos Kórustalálkozója Püspökladányban Nyomtatás E-mail
Kedves Kolléganők! Kedves Barátaink!

Az „Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel” Óvodapedagógusok Országos Szakmai Egyesülete megalakulásának 10 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat záró rendezvényeként szeretnénk megrendezni az
 
ÓVODAPEDAGÓGUSOK I. ORSZÁGOS KÓRUSFESZTIVÁLJÁT.
 
A fesztivál időpontja: 2009. május 23. (szombat)
Helyszín: Püspökladány

 

A nevelőtestületünk megkülönböztetett tisztelettel vár olyan kórusokat, amelyek nem erre az alkalomra szerveződtek, hanem múltjuk van az óvodai rendezvényeken történő szereplésekben. A távolról érkező vendégeinket 2009. május 22-én már fogadni tudjuk.  Itt- tartózkodásuk alatt étkezésükről és szállásról gondoskodni tudunk.

A fesztiválra a művészeti programban dolgozó óvodapedagógusok kórusait várjuk szeretettel. Nevezni Kodály Zoltán és/vagy Bartók Béla műveivel lehet, valamint egy népdalcsokorral. Ajánljuk, hogy könnyen énekelhető olyan műveket válasszatok, melynek hangulatát a kórusotok meg tudja teremteni, és biztosan, könnyedén elő tudja adni. A kórusfesztiválon a Magyar Kodály Társaság képviselőire számíthatunk. Egy-egy kórus bemutatkozója maximum 10-12 percnyi terjedelmű lehetséges.

Kérjük a résztvevő kórusokat, hogy készítsék el rövid bemutatkozójukat, melyet előadásuk előtt az előadott művekkel együtt ismertetnek.

A kórustalálkozóval tisztelgünk egyesületünk 10 éves fennállásának évfordulóján, valamint összegezzük az elmúlt 5 év bázisóvodai tapasztalatokat, élményeket és eredményeket.

A szervezéshez tudnunk kell a résztvevő kórusok számát, valamint azt is, hogy egy-egy kórus milyen létszámmal érkezik a rendezvényre.
 
Ezért kérünk Benneteket, hogy részvételi szándékotokat 2008. december 12-ig írásban jelezzétek a 06/54 451 152 telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.
 
Püspökladány, 2008. december 5.

Üdvözlettel:

                            Papp Lászlóné Inci intézményvezető