Egyesület

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel

 
V. ŐSZI ORSZÁGOS TEHETSÉGNAP BÉKÁSMEGYEREN Nyomtatás E-mail

A tehetségpontok hálózati munkájának segítése, új módszerek közvetítése címmel

az Óvodapedagógusok Országos Tehetségtanácsa az egyesülettel karöltve rendezi meg az őszi konferenciáját, melyre tisztelettel meghívjuk.

A rendezvény helyszíne: a III. kerületi Veres Péter Gimnázium Aulája, Csobánka tér 7.
Időpontja: 2013. november 9. szombat 9:30
 
A sok törvényi változás miatt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkárság főosztályán dolgozó Paszkoszné Kulcsár Andrea vezető főtanácsos főtanácsos asszonyt hívtuk meg, hogy pontos és korrekt értelmezést kapjunk a legújabb törvényi változásokról.
Témája: A köznevelési törvényből eredő változások miatt leggyakrabban felmerülő kérdések. Az előadás után lehetőség lesz kérdések feltevésére.
 
Program
A gyermekek interperszonális és intraperszonális képességeinek fejlesztése drámajátékokkal
Előadó: Lázár Péter drámatanár
Új módszer a térbeli – vizuális műhelyek tartalmi gazdagításához
Új eszköz és új módszer születik.
Előadó: Nagy Katalin művésztanár
„Segítek neked, ha szükséged van a segítségemre!” Hogyan érdemes kidolgozni egy tehetségpontnak azt a feladatát, hogy át tudjon adni érdeklődő óvodáknak annyi információt, hogy elindulhassanak a kora gyermekkori tehetségígéretek gondozásában?
Előadók: Dombi Istvánné, Dembroszky Sándorné, Felföldi Lévai Mária, Gyarmati-Ruszka Andrea, Nagy Jenőné, Papp Lászlóné
 
Nyugati pályaudvarra érkezők eljöhetnek a 4-es vagy a 6-os villamossal a Margit-híd budai hídfőjéig. Ott a lefelé vezető lépcsőn eljuthatnak a H5 hév-vonat megállójába, amivel Békásmegyerig kell utazni. 
A Keleti vagy Déli pályaudvarról metróval a Batthyányi térig utazhatnak, majd átszállva a hévre Békásmegyerre. A hírlevél mellékletében megtalálható a jelentkezési lap. A fenti tájékoztatás, egyben a rendezvény meghívója is. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 
Jelentkezési lap letöltése itt: JELENTKEZÉSI LAP